Vi er for lengst inne i dataalderen, og ser kanskje allerede konturene av det som kommer etterpå – med biler som kjører seg selv, betalingsinformasjon lagret under huden, tredimensjonale printere og mye annet. Men på disse sidene handler det om dagens aktuelle spørsmål og produkter, for de gir deg informasjon og nyheter o
m mye kult, morsomt, og pussig innenfor teknologiens verden. Håpet er at disse nye impulsene skal gi deg noen nye ideer og nye perspektiver på den teknologien som er i ferd med å endre verden på godt og vondt.

På disse sidene tar vi derfor opp de store, men dagligdagse spørsmålene i teknoverdenen: hvilken nettleser er best, er det verdt å holde seg mye til shareware, tør jeg å skifte til en rosa 8517791513_76f28c498b_bMacBook, og så videre. Samtidig ser vi på noe av den aller nyeste teknologien, slik som de kule mulighetene man nå har til selv å lage videospill med en enkel app på telefonen, eller muligheten til faktisk å få VR (virtual reality, eller virtuell virkelighet) inn på mobilen i løpet av noen få år. Techstorm.no er heller ikke redd for å ta opp kontroversielle spørsmål, som for eksempel tjenestene som tilbys av Pirate Bay og rettergangen de har vært utsatt for.

Til slutt tar vi deg også med til Green Bank i West Virginia, byen som er helt uten de elektromagnetiske signalene du trenger for å bruke mobiltelefon, radio, eller WiFi. Dette er tankevekkende å forestille seg denne byen, og å tenke over, hvordan det må være å leve uten alle disse dingsene som vi har begynt å ta for gitt.