Må-ha produkter fra Apple – Computer, mobil, nettbrett og musikk

Apple productsApple tilbyr en rekke elektroniske produkter og blant de mest kjente produktene finner du Mac, iPhone, iPad og iPod. iPhone er Apples smarttelefoner. Med sitt stilfulle utseende og sin gode funksjonalitet har den i løpet av årene blitt svært populær. Mac – eller Macintosh – er merkenavnet på Apples datamaskiner. Disse kommer i ulike versjoner som bærbare og stasjonære maskiner. En iPod er en musikkspiller. Den kommer i ulike størrelser og både med og uten touch-skjerm. På noen av disse er det også mulighet for å laste ned apper, samt tekste via iMessage.

iPad – enkelt og praktisk

iPad er merkenavnet på Apples nettbrett. Disse kommer i ulike utgaver, og med ulike skjermstørrelser; fra iPad mini med sine 7,9 tommer til iPad Pro med sine 12,9 tommer. Nettbrettet er enkelt å ha med seg rundt omkring på grunn av sin praktiske størrelse. Via Appstore kan man velge blant ca. to millioner apper som kan lastes ned. iPaden har innebygd kamera hvor bildekvaliteten varierer noe mellom de ulike iPad-typene, det samme gjelder skjermoppløsningen. Man har selvfølgelig også tilgang på nettleser samt meldinger og iMessage. iPad er absolutt ett flott alternativ til PC om man ikke har behov for å laste ned de største programmene som kun dras av PCer.

Apple-produkter for både store og små

For barn er også iPad et godt alternativ til PC. Det er enkelt å finne fram blant nedlastede apper og den er enkel å bruke. Det er et stort utvalg av apper produsert for barn, både i form av spill og andre apper som kan bidra til læring. iPader brukes også i flere barnehager og skoler. For personer som ønsker å laste ned mer avanserte og større programmer, eller rett og slett bare ønsker en god pc, er Mac et godt valg. Mac retter seg både mot hjemmemarkedet samt det kreative profesjonelle- og undervisningsmarkedet. Blant Apples utvalg av iPad og Mac skal det altså finnes noe for enhver smak, og både for store og små!