IPhone 7 lanseringsdato priser og tekniske spesifikasjoner

Det forventes at Apple slipper den nye iPhone 7 i begynnelsen av september. Apple-produkter har mange fans i Norge, og vi vet derfor at det er mange store og små barn der ute som gleder seg til å slå kloa i den oppdaterte versjonen. Apples produkter er så populære og får så mye omtale, at det allerede i fjor høst svirret rykter om hvordan den nye utgaven kom til å bli. De nye versjonene har noen ganger kun mindre endringer, men denne gangen forventes det at Apple leverer en ordentlig oppgradering som du bør skaffe deg.

shutterstock_269190068Hva er nytt?

Apple iPhone 7 kommer til å by på mange nye funksjoner. Det virker sikkert at den rimeligste modellen på 16 GB forsvinner fra markedet. Grunnen til dette er at apper og nettsurfing tar stadig mer plass, noe som betyr at 16 giga rett og slett er for lite til at telefonen kan fungere på en tilfredsstillende måte. Mange av oss har sikkert opplevd frustrasjonen ved å miste telefonen i det våte element. Dette blir det kanskje slutt på fra og med denne høsten, ettersom det går rykter om at de nye telefonene blir vanntette og mer solide.

Skjermstørrelsen forblir det samme

Det ventes ingen endringer på skjermstørrelsen. Dette betyr at Apple velger å kjøre videre med skjermer på 4,7″ og 5,5″. Forskjellen er såpass liten at vi tror mange travle mennesker nøyer seg med 4,5. Apple er ledende når det kommer til å lage enhetene så tynne som mulig. iPhone 7 kommer således ikke til å være et unntak, og vi kan garantere at den blir tynnere enn noen gang. Batteritiden kommer også til å bli lengre, samtidig som skjermoppløsningen forbedres. Det er derfor bare å glede seg til telefonen slippes på det norske markedet utpå høsten.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *